debuginfo

culture pl-PL
menu

'De Sjurberig'

Vijlen, 2013

Systemy Nophadrain dla ciagow pieszych na zielonych dachach

Projekt:

Lancée Architecten


Klient:

Woningstichting Vaals


Wykonawca:

Aannemersbedrijf Jongen BV


Rodzaj systemu dachów użytkowych:

Systemy Nophadrain dla ciągów pieszych na zielonych dachach 


Powierzchnia:

100 m²


Produkty:

ND 220 System drenażowy

Folia poślizgowa i ochronna ND TSF-100

Następny
Poprzedni

Następny
Poprzedni

‘De Sjurberig’ to nowy kompleks opieki w Vijlen, składający się z 21 pokoi, gabinetu fizjoterapii i jednego wspólnego pomieszczenia. Pokoje zostały zaprojektowane specjalnie dla osób starszych. Kompleks wyposażony jest w podziemny garaż. Na szczycie garażu utworzono taras, wykorzystując Systemy Nophadrain dla ciągów pieszych na zielonych dachach.

Podziel się na ten projekt
Podziel się na ten projekt Facebook Podziel się na ten projekt Twitter Podziel się na ten projekt LinkedIn Podziel się na ten projekt e-mail