debuginfo

culture pl-PL
menu

Budynek wejściowy ‘De Vlinder’

Vaals, 2013

Systemy Nophadrain dla ekstensywnych zielonych dachow

Projekt:

Dipl. Ing. Christian Schweizer


Klient:

Labyrint Drielandenpunt B.V.


Realizajca:

Van Zetten Groenprojecten BV


Rodzaj systemu dachów użytkowych:

Systemy Nophadrain dla ekstensywnych zielonych dachów


Powierzchnia:

220 m²


Produkts:

System drenażowy ND 4+1lt

Sadzonki pędów rozchodników ND

Profie separacyjno - krawędziowe ND GARDLINER ND SteelLight 110VH

System drenażowy ND Strip 150

Studzienka inspekcyjna ND RS-8

Substrat ekstensywny ND DGS-E

Następny
Poprzedni
Budynek wejściowy ‘De Vlinder’

Następny
Poprzedni
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’
  • Budynek wejściowy ‘De Vlinder’

Labyrinth w Vaals wyposażony jest w efektowną nową konstrukcję od wiosny 2013 roku. Dach budynku ma kształt gigantycznego motyla, pokrytego rozchodnikami, w kolorach motyla „pawie oczko”. Budynek jest jedyny w swoim rodzaju i natychmiast stał się główną atrakcją obszaru przygranicznznego jak również południowej Limburgii.

Podziel się na ten projekt
Podziel się na ten projekt Facebook Podziel się na ten projekt Twitter Podziel się na ten projekt LinkedIn Podziel się na ten projekt e-mail